Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

TweetPee verstuurt een tweet zodra de luier vervangen moet worden

Geschreven door
Geplaatst op10 mei 2013, 14:24 CategorieVerzorging

Ook baby’s moeten met de tijd mee en als het aan Huggies ligt worden ze voortaan voorzien van een fancy accessoire voor de luier. De TweetPee is namelijk een sensor die op de luier van een baby geplaatst wordt en een tweet de wereld instuurt zodra de luier vol is en vervangen moet worden. Op deze manier blijf je als ouder helemaal op de hoogte van wat er in de luier van je baby omgaat en kun je direct reageren. Ook houdt de bijbehorende applicatie bij hoeveel luiers de baby er al doorheen gejaagd heeft en hoeveel je er nog op voorraad hebt, zodat je nooit zonder komt te zitten. Op dit moment is de Huggies TweetPee alleen nog beschikbaar in het Portugees.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.