Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Trouwring met led-lampjes die oplichten zodra je samen bent

Geschreven door
Geplaatst op23 mei 2013, 15:10 CategorieDesign

Engineer en juwelier Ben Kokes heeft zijn aanstaande vrouw wel een heel mooie ring voorgeschoteld. Deze trouwring / verlovingsring is namelijk voorzien van minuscule led-lampjes die oplichten zodra het stel bij elkaar in de buurt is. Omdat er geen batterij in de ring paste heeft Kokes de led’s zo ontworpen dat ze aangedreven worden door een inductieve lader. Om het geheel op te laden is er een bijbehorende armband ontwikkeld. Het zijn geen diamanten maar er kunnen maar weinig stelletjes zeggen dat hun ring oplicht wanneer ze samen zijn. Op de website van deze creatieve man kun je zien hoe je zelf een dergelijke ring kan maken.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.