Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Single-Handed Barber: Met deze gadget knip je eenvoudig je eigen haar

Geschreven door
Geplaatst op17 mei 2013, 16:07 CategorieHandig

Als je niet graag naar de kapper gaat en het liefst zelf je haar zou knippen als het eenvoudig was ben je niet de enige. Gelukkig is er nu ook hiervoor een gadget ontwikkeld. De Single-Handed Barber is namelijk een innovatief apparaatje waarmee je met één hand eenvoudig je haar kunt knippen. De gadget knipt je haar overal op gelijke hoogte door een roterend systeem met roestvrijstalen mesjes en je hebt er maar één hand voor nodig. Het is zelfs mogelijk diverse accessoires aan te schaffen om andere lengten te kiezen. De Single-Handed Barber is te koop voor 60 Amerikaanse dollars, maar let wel dat voor diegenen met een creatief kapsel dit niet de oplossing is dan dat de fabrikant niet voor niks geen ‘voor’ en ‘na’ afbeeldingen toont.

zelf-haar-knippen-2

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.