Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Lumigrids led’s maken fietsen veiliger

Geschreven door
Geplaatst op22 mei 2013, 15:46 CategorieDesign

Niet alleen is het plaatsen van led lampjes op je fiets reuze hip, ook kan het helpen veilig door het donker te fietsen. Dat is in ieder geval het idee achter de Lumigrids. Dit concept bestaat namelijk uit een compact apparaat met heldere led’s die je voorop je fiets plaatst. Vervolgens wordt er wanneer het donker is een grid op de weg geprojecteerd waardoor afwijkingen in het oppervlak, denk aan een gat in de weg, eerder opvallen. Vervolgens kun je daar je snelheid en rijstijl op aanpassen. Veilig en hip dus!

lumigrids-2

lumigrids-3

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.