Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Deze dansvloer genereert elektriciteit als je danst

Geschreven door
Geplaatst op8 mei 2013, 16:27 CategorieEvents

Wij Nederlanders zijn behoorlijk creatief, zeker wanneer het aankomt op groene energie. Het Nederlandse bedrijf Energy Floors is hier een voorbeeld van. Het bedrijf heeft namelijk een dansvloer ontwikkeld die elektriciteit genereert wanneer er op gedanst wordt. Elke tegel van de vloer zakt 10m zodra erop gestapt wordt en deze energie wordt omgezet in elektriciteit. Het opvallende is dat we de vloer nog nauwelijks terugzien terwijl deze al in 2008 gelanceerd werd. Op dit moment maken maar 17 locaties gebruik van de vloer en wordt deze ingezet tijdens bepaalde evenementen.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.