Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Wonderbag: Slow-cooking zonder een pan op het vuur te zetten

Geschreven door
Geplaatst op16 april 2013, 17:02 CategorieHandig

Slow-cooking, het langzaam koken van bijvoorbeeld vlees om het mals te krijgen met intense smaak, is een populaire manier van koken. Toch zit er een nadeel aan want slow-cooking kost een hoop energie. De pan moet namelijk altijd op het vuur staan en dat is niet goed voor het milieu en de portemonnee. Daarom is de Wonderbag ontwikkeld. Plaats een pan met kokend water en je ingrediënten in deze geïsoleerde zak, sluit de zak en de hitte wordt gebruikt om je maaltijd langzaam te laten koken. Je bespaart hierdoor een hoop energie door gebruik te maken van de beschikbare warmte in plaats van de pan de hele dag op het vuur te zetten. De Wonderbag is te koop voor 122 dollar.

wonderbag-2

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.