Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Toilet van 5.000 euro met Bluetooth en led-verlichting

Geschreven door
Geplaatst op23 april 2013, 15:00 CategorieHuis en inrichting

Als je heel veel tijd op het toilet besteed en een redelijk dikke bankrekening hebt dan is dit het ideale toilet voor je. De pot heeft de naam Numi meegekregen beschikt onder meer over een Bluetooth receiver waarmee je muziek naar de WC kunt streamen, een SD kaartlezer om muziek of welkomstberichten mee weer te geven en een USB poort voor software updates (jep!). Dat is niet alles want de pot beschikt ook over led’s die voor indrukwekkende verlichting zorgen in verschillende kleuren, een geavanceerd bidet met geïntegreerde droger en een afstandsbediening. Dit alles is te koop voor omgerekend 5.000 euro.

 • Delen:

Reacties

 1. Will
  10 september, 2019 om 8:37

  Perhaps you have ever noticed that darkies have no ambition nor function ethic?
  Yes I have. I work for the state and they rarely do
  any function. If it wasn’t for the union they would get fired.
  Who are what are darkies?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.