Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Obake: Elastisch touchscreen dat je in 3D kunt manipuleren

Geschreven door
Geplaatst op23 april 2013, 15:08 CategorieToekomst

Touchscreens zijn op dit moment nogal statisch en bieden een 2D-ervaring, maar als het aan het MIT Media Lab ligt komt daar snel verandering in. Onderzoekers hebben namelijk een elastisch touchscreen ontwikkeld dat in 3D gemanipuleerd kan worden. Het Obake touchscreen, dat werkt middels een Kinect sensor en een projector, geeft nog steeds 2D content weer maar je kunt alles dat op het scherm verschijnt in 3D bedienen. Zo kun je aan het touchscreen trekken waardoor de content op het scherm aangepast wordt. Het is wat lastig uit te leggen dus bekijk daarom onderstaande video voor een demonstratie. Kijk jij al uit naar een tablet of smartphone met flexibel scherm?

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.