Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Heineken Ignite: Bierflesjes met led-verlichting

Geschreven door
Geplaatst op10 april 2013, 17:11 CategorieDesign

Nederlandse bierbrouwer Heineken houdt het niet alleen bij het brouwen van bier, het bedrijf probeert ook nieuwe technieken in het bier-drink-proces te verwerken. Het nieuwste concept heeft de naam Heineken Ignite gekregen en draait om interactieve bierflesjes die beschikken over led-verlichting. De led’s in de flesjes staan op slaapstand wanneer het flesje onaangeraakt op een tafel staat maar komen tot leven zodra er gedronken wordt of de muziek uit de speakers blaast. Hoewel het nog een concept is laat onderstaande video zien dat het nachtje uit met een interactief Heineken flesje reuze gezellig lijkt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.