Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Fundawear: Bestuur het ondergoed van je vriend(in) op afstand

Geschreven door
Geplaatst op21 april 2013, 9:58 CategorieHumor

Durex heeft al een groot aantal speeltjes in het assortiment waarmee je een reuze gezellige avond kunt hebben met je partner, maar wat als je een relatie op lange afstand hebt of vaak op reis bent? Ook daarvoor heeft men inmiddels een speeltje ontwikkeld dat gaat onder de naam Durex Fundawear. Dit is ondergoed dat je op afstand met een iPhone kunt bedienen. Zo kun je, via de webcam en je iPhone, elkaar op afstand nog steeds een heerlijke avond bezorgen. Helaas is het ondergoed nog niet officieel te koop maar via de Facebook pagina van het bedrijf worden al wat setjes weggegeven.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Reacties

  1. viktoria
    09 februari, 2014 om 16:14

    dat is vet gaaaaaaaf !!!!!!! I neeed it !!!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.