Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Drop The Beat: Vest met ingebouwd elektronisch drumstel

Geschreven door
Geplaatst op23 april 2013, 15:18 CategorieDesign

We hebben al drumstellen in verschillende soorten en maten voorbij zien komen maar dit is de eerste keer dat het drumstel ook draagbaar is als vest. Industrieel designer Wesley Chau heeft een uniek kledingstuk ontworpen dat beschikt over een volledig elektronisch drumstel waarmee zonder problemen muziek gemaakt kan worden. De ‘Drop the Beat’ is een vest met verstelbare drumpads die naar eigen wens geprogrammeerd kunnen worden. De pads zijn verbonden met een sensor, welke weer in verbinding staat met een Arduino controller de het signaal omzet in een MIDI signaal. Dit signaal wordt vervolgens in Garageband omgezet in muziek.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.