Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

De auto van de toekomst, volgens Renault

Geschreven door
Geplaatst op9 april 2013, 16:42 CategorieDesign

We zien vaak concepten en prototypen voorbij komen waaruit we op kunnen maken hoe auto’s er in de toekomst uit gaan zien maar zelden zien we een qua design zo apart model voorbij komen. Tijdens de Triennale Design Week in Milaan toonde Renault deze zeer fraaie Twin’Z, ontworpen in samenwerking Ross Lovegrove. Het meest opvallende is de gekozen kleurstelling, het gebruik reflectors en LED’s, en de manier waarop het interieur zeer simplistisch is vormgegeven. Ik vraag me alleen af of je niet misselijk wordt van al die lijnen en cirkels. Zou dit dan de auto zijn waar we over 10 jaar in rijden?

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.