Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Tongue2Teeth: Maak je tanden schoon met je tong

Geschreven door
Geplaatst op26 maart 2013, 16:17 CategorieHandig

Het kan soms gebeuren dat je erg weinig tijd hebt voor het poetsen van je tanden en zelfs na één keer overslaan merk je direct dat het niet helemaal fris is zodra je met je tong over je tanden gaat. Toch is er een manier om snel tussendoor je tanden schoon te maken, puur door er met je tong overheen te gaan. Deze Tongue2Teeth is een hygiëne product dat je over een deel van je tong plaatst en waarmee je de tanden kunt schoonmaken. De accessoire beschikt over een coating die bacteriën doodt, een structuur waarmee vuil van de tanden verwijderd wordt en zorgt tegelijkertijd voor een frisse adem. Een vervanging van de tandenborstel is het niet, maar ik kan me voorstel dat het zo nu en dan handig is.

tong-tanden-2

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.