Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Neurowear Mico hoofdtelefoons zijn met gedachten te bedienen

Geschreven door
Geplaatst op13 maart 2013, 17:32 CategorieToekomst

Het zal niet lang meer duren of we kunnen alle apparatuur in huis met onze gedachten bedienen. Het bedrijf Neurowear laat alvast zien wat we ongeveer kunnen verwachten met de introductie van de Mico hoofdtelefoons. Deze kunnen namelijk middels gedachten bediend worden. De hoofdtelefoons zijn voorzien van sensoren die  hersengolven om kunnen zetten in een gemoedstoestand. Aan de hand hiervan, en een meegeleverde applicatie voor je smartphone, wordt vervolgens bepaald welke muziek er op dat moment het meest interessant is voor je. De app beschikt momenteel over een database 100 tracks die afgesteld zijn op een bepaalde gemoedstoestand. Om van nummer te wisselen moeten echter de handen nog steeds gebruikt worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.