Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

LoungePac Chair: De strandstoel voor gevorderden

Geschreven door
Geplaatst op13 maart 2013, 17:14 CategorieHandig

De zomer staat (gelukkig) weer voor de deur en dat wordt het natuurlijk weer tijd om met z’n allen richting het strand te gaan. Je kunt echter naar het strand gaan als amateur, met een handdoek, of als gevorderde met de LoungePac Chair. Deze strandstoel kan namelijk als compacte koffer vervoerd worden en eenmaal uitgeklapt heb je een complete en comfortabele stoel met verstelbare paraplu, twee koelers, bekerhouders, hoofdkussen en opbergzakken. Dat alles komt echter niet goedkoop. De strandstoel kost namelijk 259 Amerikaanse dollars.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.