Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Face Works: Virtual en reality niet meer van elkaar te onderscheiden

Geschreven door
Geplaatst op25 maart 2013, 17:14 CategorieComputers

Computers worden steeds geavanceerder en krachtiger en dat heeft behoorlijk wat invloed op de mogelijkheden voor computeranimaties. Nvidia is één van de bedrijven die hard werkt aan de ontwikkelen van alsmaar krachtigere processors en toonde onlangs de nieuwe Face Works technologie. Deze technologie maakt het mogelijk om middels motion-capturing een virtueel gezicht te tonen dat bijna niet te onderscheiden is van de realiteit. Het zal niet lang meer duren voor dat virtual en reality voor de meeste mensen nauwelijks meer te onderscheiden zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.