Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

De Runbo X3 is een onbreekbare smartphone

Geschreven door
Geplaatst op13 maart 2013, 17:23 CategorieSmartphones

Als je nogal onhandig bent of gewoon activiteiten verricht waarbij het risico groot is dat je smartphone schade oploopt dan is het de moeite waard de Runbo X3 eens te bekijken. Deze smartphone is namelijk volgens de fabrikant bestand tegen alles dat moeder natuur (en de mens) kan verzinnen. Qua uiterlijk is het niet de mooiste smartphone ooit maar de behuizing zorgt er wel voor dat de telefoon waterdicht is en tegen een flinke stoot kan. Daarbij kan de smartphone als walkie talkie gebruikt worden wanneer een ander dezelfde smartphone heeft.

Wat betreft de specs is het ook niks bijzonders. Zo is het toestel onder meer uitgerust met een 1.GHz dualcore processor, Android 4.0 ICE, 3G en wifi, Bluetooth en GPS. De batterij is echter fors aangezien deze moet zorgen voor een gebruikstijd van 25 uur. Daarbij is er een dual SIM optie.

De Runbo X3 smartphone kan voor omgerekend 280 euro hier besteld worden.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Reacties

  1. rana saqib
    03 september, 2019 om 19:55

    i want runbo x3 mobile

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.