Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Advertorial: Office 365 speelt belangrijke rol tijdens 538 voor War Child

Geschreven door
Geplaatst op27 maart 2013, 15:27 CategorieUncategorized

Je zou zeggen dat de 538 voor War Child actieweek van Radio 538 weinig met Office 365 van Microsoft te maken heeft, maar om alles in goede banen te leiden biedt de software de uitkomst. In onderstaande video nemen we een kijkje achter de schermen tijdens de actieweek met Alexander, IT-Manager van 538.

De 538 voor War Child actieweek is een grote operatie aangezien het radiostation acht dagen het hele land door reist. Om de actie te laten slagen is de techniek niet onbelangrijk. Aan IT-manager Alexander en zijn team de taak dit in goede banen te leiden. Microsoft draagt graag een steentje bij en stelt Office 365 ter beschikking. Onderstaande video is onderdeel van een achtdelige videoserie waarin je kunt zien welke rol IT en Office 365 spelen in deze gigantische operatie.

Zoals je ziet draait de actieweek inmiddels op volle toeren en de medewerkers van 538 vinden steeds beter hun weg binnen de mogelijkheden van Office 365. Wil je meer weten over de actie en de rol van Office 365? Volg hier Alexander tijdens de 538 voor War Child actieweek.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.