Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Rise: Simpele maar elegante alarm klok app voor je iPhone of iPad

Geschreven door
Geplaatst op21 februari 2013, 18:59 CategorieSmartphones

Je hebt vast wel eens van de uitdrukking “less is more” gehoord en dat is zeker van toepassing op deze applicatie voor je iPhone of iPad. De Rise alarm clock applicatie is namelijk zeer simplistisch maar daardoor bijzonder elegant en fraai. De app ondersteunt simpele navigatie middels touch en swipe-bewegingen en bevat alles dat je nodig hebt voor een bruikbare (alarm) klok app. Ideaal voor de minimalisten die geen toeters en bellen willen die ze toch niet gebruiken. De Rise app is voor 1,79 euro te downloaden uit de iTunes Store.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.