Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Uuni: Je eigen compacte pizza oven

Geschreven door
Geplaatst op27 januari 2013, 10:56 CategorieHuis en inrichting

Pizza’s maken is iets dat over de hele wereld gedaan wordt maar nergens krijg je pizza’s voorgeschoteld als in Italië. Toch kun je binnenkort één van de belangrijkste aspecten van het maken van een pizza in huis halen. De Uuni Pizza Oven moet er namelijk volgens de makers voor zorgen dat je pizza’s smaken zoals de Italianen het bedoeld hebben. De zeer compacte over bereikt een temperatuur van 425 graden waardoor je binnen een paar minuten een pizza klaar kunt hebben. Mocht je interesse hebben dan kun je de oven hier pre-orderen voor een prijs van 180 Engelse ponden.

  • Delen:

Reacties

  1. ShaokoO
    28 december, 2018 om 6:53

    ShaoKoO BBQ Grill and Pizza Oven
    ShaoKoO located in Foshan City, Guangdong Province, China, specializes in manufacturing charcoal barbecue grills, wood-fired pizza oven, fire pit, and bbq tools etc, has been established for 17 years since 2001. Years of industry experience have made us a leader in the Chinese barbecue industry, dedicated to bringing barbecues to everyone, every family, every country, and building a barbecue world for barbecue lovers.
    https://www.shaokoo.com/collections/bbq-grill

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.