Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

InstaWATCH: Je Instagram foto’s om je pols

Geschreven door
Geplaatst op23 januari 2013, 17:37 CategorieDesign

Instagram is niet meer zo hip als het ooit geweest is maar toch maken er nog steeds miljoenen mensen gebruik van de fotodienst. Als jij een van de Instagrammers bent dan is dit horloge wellicht een mooie accessoire voor je. De InstaWATCH geeft namelijk jouw favoriete Instagram foto weer als achtergrond. Je kunt overigens ook kiezen uit een abstract design voor de achtergrond of een foto uploaden die niet middels Instagram gemaakt is. Daarnaast heb je de keuze uit 14 verschillende bandjes met elk een andere kleur. De InstaWATCH is voor 44 Amerikaanse dollars hier te bestellen.

Instawatch

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.