Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Disney ontwikkelt robot waarmee je een balletje kunt gooien

Geschreven door
Geplaatst op27 november 2012, 14:07 CategorieToekomst

Je zou het misschien niet verwachten maar ook Disney is achter de schermen bezig met de ontwikkeling van robots. De meest recente robot van de research afdeling van het bedrijf kan gezellig een balletje gooien. Het is een eerste stap richting het nagenoeg compleet zo functioneren als een mens. De robot maakt gebruik van Kinect om de bal te volgen en vervolgens te vangen. Als de bal gemist wordt kan de robot om zich heen kijken of zelfs teleurgesteld zijn hoofd schudden. Dit belooft in ieder geval veel goeds voor toekomstige attracties in Disneyland.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.