Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Skube: Draadloze Last.fm & Spotify radio

Geschreven door
Geplaatst op20 september 2012, 16:30 CategorieHuis en inrichting

Met de komst van online muziekstreaming diensten als Spotify en Last.fm wordt het traditionele radio luisteren steeds verder naar de achtergrond verschoven. Steeds meer mensen hebben namelijk een abonnement op een van deze diensten waardoor je toegang krijgt tot al je favoriete muziek. Om de hele dag van je muziek te kunnen genieten heeft men de Skube ontwikkeld. Deze ‘radio’ streamt muziek direct vanaf Spotify of Last.fm en geeft je de mogelijkheid om playlists af te spelen of gaat zelf op zoek naar muziek die bij jouw smaak past. Wanneer je meerdere Skubes hebt kunnen ze fungeren als één speler. Helaas is het nog een concept, maar de ontwikkelaars zouden het binnenkort op de markt willen brengen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.