Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

NexPhone: een smartphone, tablet, laptop en PC in één

Geschreven door
Geplaatst op13 september 2012, 17:46 CategorieComputers

We hebben tegenwoordige zoveel apparaten die we met elkaar moeten synchroniseren om de belangrijke bestanden en data hetzelfde te houden dat een cloud dienst onmisbaar wordt. Maar, wat als je alle apparaten nou eens met elkaar combineert zodat je de data en bestanden sowieso altijd bij de hand hebt? Dat is het idee achter de NexPhone. Dit is namelijk een smartphone die middels een simpele dock-oplossing omgetoverd kan worden tot een tablet, een smartphone, een laptop of een desktop PC. Het enige wat je hoeft te doen is de NexPhone op een van de accessoires aansluiten.

Een erg goed idee, maar helaas niet de eerste keer dat we dit zien. ASUS heeft onlangs namelijk de Padfone gelanceerd, een smartphone die ook in een tablet met keyboard dock geplaatst kan worden en waar een monitor op aangesloten kan worden. De prijs is wel wat vriendelijker want de ontwikkelaars van de NexPhone willen het apparaat met dock voor 499 dollar verkopen en de accessoires voor maximaal 199 dollar in de markt zetten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.