Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Advertorial: Bi-Fuel is het antwoord van Opel op de hoge brandstofprijzen

Geschreven door
Geplaatst op13 september 2012, 17:27 CategorieUncategorized

We hebben er allemaal last van; de steeds hoger wordende prijzen van diesel en benzine. Had je nu maar een LPG tank achterin de auto liggen.. of je werd onlangs blij verrast bij een tankstation aan de A28 bij Harderwijk. Zonder het aan te kondigen waren de prijzen voor benzine en diesel bij dit tankstation namelijk teruggedraaid tot de prijs van LPG. Wie wil er nou geen besparing van een euro per liter?

Via social media, forums, sms en mond-tot-mond ging de actie dan ook als een lopend vuurtje rond. En in no time stonden automobilisten massaal in de rij om hun tank vol te gooien voor de prijs van een liter LPG. Toch werd de actie niet zonder reden gedaan. Autofabrikant Opel zat er achter om een interessante nieuwe ontwikkeling onder de aandacht te brengen. Opel heeft namelijk zogenaamde Bi-Fuel modellen ontwikkeld die je heel wat brandstofgeld kunnen besparen.

Opel heeft inmiddels een ruim aanbod aan Bi-Fuel modellen met LPG installatie, waaronder de Corsa, Astra 5-deurs, Astra Sports Tourer, Meriva en sinds kort ook de nieuwe Zafira Tourer en Insignia. Wanneer je voor een Bi-Fuel model kiest betaal je nooit meer teveel voor een tankbeurt. Een auto met deze technologie rijdt net zo soepel op benzine als op gas enn de LPG tank is zo weggewerkt, dat hij geen ruimte meer inneemt in de kofferbak.

Meer informatie vind je op de website van Opel.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.