Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

iFixit Pro Tech Toolkit: Haal eenvoudig je eigen gadgets uit elkaar

Geschreven door
Geplaatst op27 juli 2012, 19:38 CategorieOverig

Ken je die video’s waarin het Amerikaanse iFixit de nieuwste gadgets uit elkaar haalt om jou te laten zien wat er onder de motorkap zit en of je iets eenvoudig zelf kunt repareren? Met de iFixit Pro Tech Toolkit blijft het niet alleen bij kijken. Met dit gereedschap kun je zelf aan de gang en ben je er qua uitrusting helemaal op voorbereid. De kit is ontworpen middels data van duizenden reparatiehandleidingen op iFixit en wordt volgens de maker zelfs gebruikt door de FBI, CIA en elektronica fabrikanten zelf. Voor 64,29 dollar kun je de kit bestellen op Amazon.com.

  • Delen:

Reacties

  1. spsx
    08 augustus, 2012 om 12:42

    Helaas geen shipping mogelijkheid naar NL!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.