Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

FlyGrip: Berichten typen op je smartphone wordt weer makkelijk

Geschreven door
Geplaatst op5 juli 2012, 15:41 CategorieSmartphones

Vijf jaar geleden hadden de telefoons nog een handig formaat waarmee je eenvoudig met één hand snel een berichtje kon tikken. Tegenwoordig zijn de schermen zo groot dat dit nagenoeg onmogelijk wordt. Speciaal voor diegenen die het nieuwste van het nieuwste willen hebben, en dus vastzitten aan grote smartphones, is de FlyGrip ontwikkeld. Deze accessoire wordt achterop je smartphone geplakt en zorgt ervoor dat je het apparaat stevig met twee vingers kan vasthouden en tegelijkertijd met je andere vingers kunt typen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.