Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Pet met ingebouwde ventilator houdt je hoofd koel tijdens de zomer

Geschreven door
Geplaatst op11 juni 2012, 15:26 CategorieOverig

Met de zomer in aantocht moet je natuurlijk voorbereidingen gaan trekken wat betreft kleding. Wellicht dat deze pet ideaal is voor diegenen die het al snel te warm krijgen. Deze is namelijk voorzien van een actieve ventilator die aangestuurd wordt middels al die energie die de zon op je hoofd richt. De energie wordt door de zonnepanelen omgezet in stroom. Zo wordt je beschermd tegen alle UV stralen en wordt je hoofd koel gehouden. Je moet er wel voor naar Japan (virtueel gezien dan) want daar is de pet te koop voor omgerekend een kleine 12 euro.

 • Delen:

Reacties

 1. Frank
  17 juli, 2018 om 21:44

  Grappig 😉

  • Frank
   17 juli, 2018 om 21:47

   Leuk blowertje !

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.