Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

i-SODOG: De hond van de toekomst, te besturen met je smartphone

Geschreven door
Geplaatst op21 juni 2012, 13:43 CategorieToekomst

In de verre toekomst heb je geen last meer van blaffende, stinkende of verharende honden want ze zullen bestaan uit schroeven, metalen platen en chips. De eerste tekenen van deze verandering doen zich voor in i-SODOG. Dit beestje is een interactieve robot hond en werkt middels een smartphone of afstandsbediening. De hond beschikt over een aantal sensoren, microfoons en de mogelijkheid 50 gesproken woorden te herkennen. De i-SODOG kan onder meer zelf zijn gang gaan, dansen, en op commando zitten. Je kunt er zelfs (net als bij de Tamagotchi) punten mee verdienen en hiermee eten voor het beestje kopen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.