Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Chameleon: Pleisters die zich aanpassen aan je huidskleur

Geschreven door
Geplaatst op21 juni 2012, 15:45 CategorieKnap

Pleisters zijn handig om een sneetje of een schrammetje te bedekken maar zijn bijna altijd opvallend. Je hebt ze in verschillende kleuren maar ze vallen hoe dan ook op. De Chameleon Bandage gaat hier verandering in brengen. Deze pleister past zich na het opplakken namelijk automatisch aan aan de huidskleur van de betreffende persoon. Op deze manier wordt zowel de wond als de pleister verstopt. Momenteel is het nog een werkend concept maar de kans is groot dat de Chameleon pleisters binnen niet al te lange tijd op de markt verschijnen.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Reacties

  1. Raymond van Donk
    24 mei, 2019 om 17:15

    Mag ik u vragen of het ooit nog wat geworden is met de ultieme ontwikkeling van de chameleon pleister?
    Met vriendelijke groet – Raymond van Donk

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.