Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

BMW i Pedelec: Een elektrische en opvouwbare fiets

Geschreven door
Geplaatst op18 juni 2012, 17:33 CategorieDesign

Een elektrische fiets kan handig zijn voor mensen die zelf de kracht niet hebben om lange afstanden te trappen of voor mensen die gewoon liever stilzitten. BMW denkt niet alleen na over auto’s maar ook over elektrische fietsen. Zo heeft de autofabrikant de i Pedelec concept fiets ontwikkeld. Dit model is compleet elektrisch en daarbij opvouwbaar. De fiets is gemaakt van carbon fiber en beschikt over drie versnellingen. De maximale snelheid is 26 km/u en op één lading kun je zo’n 40 kilometer fietsen. Het opladen van de batterij duurt ongeveer 1.5 uur, maar zodra je een heuvel afrijdt wordt de batterij middels een generator automatisch opgeladen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.