Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Winkelwagen met Kinect doet al het werk voor je

Geschreven door
Geplaatst op29 februari 2012, 18:47 CategorieDiensten

Kinect is een techniek die je bij van alles en nog wat kan helpen dus waarom niet bij het doen van boodschappen? Deze automatische winkelwagen is uitgerust met een (wat lijkt op) een tablet, een Kinect sensor en een accu. Zodra de klant de klantenkaart gebruikt weet de winkelwagen met wie hij te maken heeft en volgt hij je door de hele supermarkt terwijl je de boodschappen in de wagen gooit.

De winkelwagen kan zelfs de barcodes van producten scannen en ze vervolgens van je boodschappenlijstje halen. Daarnaast wordt er bijgehouden hoeveel je al uitgegeven hebt en wordt er automatisch afgerekend wanneer je klaar bent met shoppen. Je hoeft dus niet meer in de rij te staan om af te rekenen. Helaas is het momenteel nog een demonstratiemodel maar het zou me niet verbazen als we deze apparaten binnen een paar jaar in de supermarkt tegenkomen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.