Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Dit zou de iPad 4 moeten zijn

Geschreven door
Geplaatst op29 februari 2012, 18:31 CategorieDesign

Hoe de iPad 3 eruit zal gaan zien en wat de belangrijkste features zullen worden lijkt inmiddels beetje bij beetje duidelijk te worden. Maar, we moeten alweer vooruit kijken en Aatma Studio heeft een interessant idee voor de vierde generatie iPad. Zoals je in onderstaande video kunt zien is het frame van de tablet compleet verwijderd waardoor je één groot touchscreen overhoudt. Daarbij is het mogelijk twee iPads aan elkaar te koppelen om zo de beeldgrootte te verdubbelen en is holografie een interessante nieuwe feature. Ik zeg; opletten Apple!

  • Delen:

Reacties

  1. CGIFlythrough
    23 november, 2019 om 17:33

    Thanks for helpful article! https://cgiflythrough.com

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.