Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Bestuur een skateboard met je gedachten

Geschreven door
Geplaatst op28 februari 2012, 18:24 CategorieKnap

We hebben al een aantal interessante technieken voorbij zien komen die het rijden op een skateboard een stuk eenvoudiger maken maar deze techniek is wel het toppunt van eenvoud. Onderzoekers van Chaotic Moon Labs hebben de zogenaamde “Board of Imagination” ontwikkeld, een skateboard dat je simpelweg bestuurt met je gedachten. Nadeel is dat je wel altijd je gedachten bij je skateboard moet houden.. Met een maximum snelheid van 50 kilometer per uur en een mooie blondine op de stoep zie ik het al gebeuren..

  • Delen:

Reacties

  1. The News Skateboards
    23 mei, 2019 om 19:11

    It’s enormous that you are getting thoughts from this piece of writing as well as from our disscussion made here.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.