Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Dotz Cord Identifiers: Labels voor kabels

Geschreven door
Geplaatst op17 januari 2012, 18:43 CategorieComputers

Je kent het wel; een wirwar van kabels achter je PC of achter je AV receiver en je hebt geen idee meer welke kabel nou voor welk apparaat bestemd is. Nu kun je daar natuurlijk zelf labels op plakken, maar deze Dotz Cord Identifiers bieden een veel mooiere en duidelijkere oplossing. De labels hebben icons voor de meestgebruikte gadgets en apparaten.

Elke set Dotz Cord Identifiers komt met 10 labels in verschillende kleuren, 24 icons en 12 blanco tags om je eigen icons te maken. Daarnaast zijn er ook specifieke sets te koop voor bijvoorbeeld home cinema systemen en gaming apparaten. Op Amazon.com zijn de Dotz Cord Identifiers te koop voor 6 euro per stuk.

 • Delen:

Reacties

 1. kord
  29 juli, 2019 om 10:32

  What’s Going down i am new to this, I stumbled upon this I have found
  It positively useful and it has helped me out loads.
  I hope to contribute & aid different users like its helped me.
  Great job.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.