Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Braille Electric Plug Tags: Braille labels voor kabels

Geschreven door
Geplaatst op18 januari 2012, 20:27 CategorieComputers

Gisteren zagen we al fraaie labels voor kabels voorbij komen die het doolhof achter je PC of home cinema systeem een stuk eenvoudiger maken, maar wat heb je hieraan wanneer je niet kunt zien? Daar is natuurlijk ook gelijk een oplossing voor in de vorm van de Braille Electric Plug Tags. Er zit alleen één klein nadeel aan; het is nog een concept.

Vooral voor diegenen die slechtziend of blind zijn is het belangrijk dat alles netjes geordend is, maar aan de wirwar van kabels ontkom je bijna niet. De Braille Electric Plug Tags maken het zelf verwisselen van kabels een stuk makkelijker en vooral ook veiliger. De labels zouden gemaakt moeten worden van harde kunststoffen met braille letters, icons en afkortingen. Het is niet bekend of de braille labels ooit op de markt zullen verschijnen.

 • Delen:

Reacties

 1. 54.71.232.44
  16 maart, 2020 om 23:35

  I know this if off topic but I’m looking into starting my oown weblog and was wondering what all
  is required to get setup? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?
  I’m not very web savvy so I’m not 100% sure. Any tip or advice
  would be greatly appreciated. Many thanks

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.