Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Een verborgen zwembad in je tuin

Geschreven door
Geplaatst op16 december 2011, 16:12 CategorieHuis en inrichting

Een zwembad in je tuin is in Nederland wat lastiger dan in de VS maar dat gaat nu niet meer op met het verborgen zwembad. Het bedrijf Hidden Water heeft een multifunctioneel zwembad ontwikkeld dat dienst doet als, vanzelfsprekend, zwembad en als soort van patio. Het zwembad kan verstopt worden onder een laag steen en zo dienen voor de wekelijkse barbecue.

Het is dus geen argument meer dan je achtertuin te klein is want je kunt er gemakkelijk een zwembad in kwijt op deze manier. Daarbij zegt het bedrijf dat je ook nog eens flink bespaard op de verwarmingskosten. Verder is het natuurlijk super cool (vandaar het James Bond theme van onderstaande video) om een zwembad te hebben dat zichzelf transformeert in een patio, maar dat terzijde.

 • Delen:

Reacties

 1. Anton
  17 februari, 2016 om 17:42

  Ik vraag me af waar je in Nederland een zogenaamd gidsen pool voor in de tuin kunt kopen

 2. Joshua Appel
  19 april, 2016 om 9:34

  Wat een vet idee! Zal wel wat kosten…?? 😉

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.