Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

De ultieme watersport gadget: Flyboard

Geschreven door
Geplaatst op8 december 2011, 17:46 CategorieOverig

Hoe kun je watersport nog intenser maken? Met deze Flyboard zou het zeker moeten lukken. Zapata Racing komt met het eerste Flyboard model dat beschikbaar is voor consumenten en wel voor een schamele 4.900 euro. Het apparaat werkt als een soort harnas dat je draagt en maakt gebruik van water om je snelheid en hoogte te geven. Wel moet je verbonden zijn met een jet ski of andere vaartuig die het water door de Flyboard pompt.

Door de hoge druk van het water kun je meer dan 10 meter de lucht in vliegen. Wil je nog wat toeren uithalen in de lucht dan zul je een extra pakket moeten bestellen dat je voorziet van een paar extra hendels. Dit kost je nog eens 900 euro. Zou jij bijna 6.000 euro betalen voor deze ultieme watersport gadget?

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.